Enquête Bibliopolis

De website van Bibliopolis bestaat bijna twintig jaar en is misschien toe aan een update. Daarom wordt een korte enquête gehouden over het gebruik en de wensen van bezoekers. Leden van de NVB kunnen zo hun ervaringen delen.

In 2002 werd de toen vernieuwende website Bibliopolis gelanceerd, de online website over de geschiedenis van het gedrukte boek in Nederland. In de jaren sinds de lancering heeft de website in een behoefte voorzien. Velen hebben Bibliopolis bezocht en de informatie gebruikt in hun onderzoek. De site is tien jaar geleden technisch helemaal herbouwd en de inhoud van het handboek en het repertorium is herzien. Ook is de rubriek studies regelmatig geüpdatet; daarin vindt u nu publicaties verschenen tot en met 2017.

Omdat het nodig is de website weer onder handen te nemen, is er een korte enquête opgesteld over het gebruik en de wensen van bezoekers. Die enquête vindt u op de homepage van Bibliopolis. Het team van Bibliopolis hoopt dat zoveel mogelijk gebruikers deze enquête in zullen vullen. Het invullen duurt tussen de 5 en 10 minuten.

Marieke van Delft